Associació de veïns de Sarrià de Dalt

Activitats de la Festa Major del 2009 organitzades per l'Associació de veïns de Sarrià de Dalt

 
Com en els últims anys, per la Festa Major d'enguany l'Associació de veïns de Sarrià de Dalt ha participat activament en l'organització d'activitats: VII exposició d'espantaocells, VI baixada de carretons, arrossada popular de Festa Major i avituallament a la zona de Sarrià de Dalt en la passejada en bicicleta.
 
 
Per la Festa Major d'engany 77 veïns de Sarrià han muntat el seu espantaocells. Les temàtiques com en els anys anteriors han estat molt variades. El diumenge 6 de setembre coincidint amb la celebració de l'arrossada popular s'ha disposat d'un “trenet” amb el que grans i petits han pogut recórrer els carrers de Sarrià per veure pràcticament tots els espantaocells. Aquest “trenet” es va omplir en tots els viatges.
 
 
L'arrossada de la Festa Major del  diumenge 6 de setembre va aplegar a 498 persones al voltant de les taules parades en el parc de la Cooperativa.
 
 
L'onze de setembre a la tarda organitzàrem la baixada de carretons. Amb el mateix bon ambient que en anys anteriors 18 carretons van baixar diverses vegades, o almenys ho van intentar, pels carrers de Sarrià de Dalt. Com a novetat aquest any es va donar l'oportunitat de que els carretons poguessin baixar del Pi de la bateria. La majoria de participants així ho van fer donant més emoció i divertiment a la festa
 
 
A l'apartat de "Fotografies" d'aquesta web podeu veure fotografies de l'exposició d'espantaocells i de la baixada de carretons.
 
 
 
 

 
 
Associació de veïns de Sarrià de Dalt
Tardor del 2009